Foto Eric van Kranenburg - Register Mediator

Over de Mediator

Fijn om kennis met u of jou te maken. Het is van groot belang dat je de mediator kunt vertrouwen als persoon. Daarnaast is het ook goed dat je wat over de achtergrond van de mediator kent. Daarom vertel ik hieronder het een en ander over mijzelf.

Mijn naam is Eric van Kranenburg, opgegroeid in Rotterdam en kerkelijk betrokken bij de Gereformeerde Gemeente. Mijn vrouw en ik mochten 4 kinderen en inmiddels 6 kleinkinderen krijgen. 

Door mijn werk in het onderwijs en het ambtelijk werk in de kerkelijke gemeente, kwam ik regelmatig in aanraking met mensen die met elkaar een conflict hadden. Om mensen hierbij beter te kunnen ondersteunen, heb ik de opleiding tot MfN- registermediator gevolgd en met succes mogen afronden. Hierdoor ben ik officieel bevoegd om mediation uit te mogen voeren voor de overheid (o.a. Rechtbank) en voor het begeleiden van huwelijksmediation.

De opgedane kennis en ervaring in het mediatorsvak, hebben geleid tot het oprichten van HKS-Mediation voor Huwelijk-Kerk-School. Deze mediationpraktijk werkt vanuit christelijke normen en waarden.

Regelmatig mag ik als mediator betrokken zijn bij probleemsituaties op scholen, in huwelijken of kerkelijke gemeenten.

Van harte hoop ik, vanuit Bijbels perspectief, iets te kunnen betekenen voor mensen die leven in of met gebroken relaties binnen het huwelijk, de kerkelijke gemeente of de school.

Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak of om zomaar je hart te luchten. Dat kan al helpen. Ook dit contact zal volstrekt vertrouwelijk behandeld worden.

06-26020283 of info@espvankranenburg.nl

Met vriendelijke groet,

 

E.S.P. (Eric) van Kranenburg